Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46213 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry: good kid m.A.A.d. city Godzina, data zdarzenia: 29.06.2013/23:05 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:36953485 Uzasadnienie: Panowie to jest pomyłka, zwracam się do admina banującego, czyli Evviva larte. Evviva, dostałem lag więc wyszedłem z serwa i wszedłem ponownie, lecz mój nick był już na serwerze, a więc nick ustawił mi się jako "(1) good kid m.A.A.d. city". Proszę o UB, to byłem ja =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Powod: 'podszywanie sie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.28.231.108' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46214 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Zbanowalem wlasnie dlatego ze byly dwa takie same nicki rownoczesnie na serwerze . Tylko ze wlasnie jeden mial (1) . Zaraz dostaniesz UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Czerwca 2013 #46216 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi