Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46193 Napisano 29 Czerwca 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=8951 Witam, najmocniej przepraszam za "zwłokę". Już wyjaśniam, generalnie sprawa jest bardzo prosta. 27.04.13 tak zapewne będąc w Norwegii w pracy na budowie grałem w CS;] W tym okresie byłem w Norwegii. Wytłumaczenie aktualnie jestem w PL posiadam neonstrade tp stacjonarka więc IP zmienia mi się za każdym zresetowaniem modemu. Aktualne IP to na to które otrzymałem właśnie bana: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '95.49.151.242' Nie po raz pierwszy słyszałem o podobnej sytuacji IP jest zbyt krótkie aby generować co róż nowe. Więc jest powtarzane.Tak mi się wydaje racjonalnie wyjaśniając zaistniałą sytuacje. Pozdrawiam.
LOVASSS Napisano 29 Czerwca 2013 #46212 Napisano 29 Czerwca 2013 Czekałem , na twoje wytłumaczenie . Otrzymujesz Ub , ode mnie . /// close .
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
29 Cze
2
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 1 post
Popularne Dni
29 Cze 2013
2 posts