Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45801 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 nigdy nie gralem na waszym serwerze wchodzac dostaje kika ze mama wh o co kaman.druga sprawa ze ja zawsze gram na niku Bandziorno jak widac w bana dostal gosc o niku 100hpMam.Prosze o wyjasnienie ?!? pozdrawiam administracje [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : 100hpMam [AMXBans] Powod : ' WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.23.110.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45808 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Zostałeś zbanowany za WH. http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=8772 Link z działającym demkiem: http://www.speedyshare.com/cuMts/whaim.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46413 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 cholera cos jest nie tak jak nigdy u was nie gralem a mam bana panowie admini mozecie sprawdzic ze u was na serwerze nie mam przegranej nawet minuty poza tym gram duzo na rożnych serwerach.panowie ja mam 35 lat mozna sprawdzić na steamie .nigdy nie banowany za jakies Wh czy inne cholerstwo.prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46448 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Może byś podał Steam ID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46459 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 BARDZO PROSZE STEAM_0:1:17851295 i sorka za brak edytowania posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46526 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dostajesz UB. Rozumiem, że dzielisz z kimś IP. Wracaj do gry i graj czysto. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi