Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45762 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry: JE BYCZ JE BYCZ KOL MI AJS DZI Godzina, data zdarzenia: 00:40 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:14410238 Uzasadnienie: Dostałem bana za mniemane "Czitowanie" od jakiegoś pajaca, który pewnie dostał serie skanów ode mnie przez ścianę i nie raczył posiedzieć na spectcie ani dać ss'ów (byłby to 4 raz z kolei kiedy je bym tutaj wstawiał) oczekuje odbanowania i ukarania admina jakimś warnem czy czym się tam straszycie przed odebraniem adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Czerwca 2013 #45764 Administrator Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Niestety jest to moja wina, poniewaz mialem liczne informacje na steamie ze latasz na cheatach. Nie mialem czasu, aby zobaczyc i zbanowac wiec napisalem do pierwszego lepszego admina aby nie sprawdzil lecz zbanowal. Moja wina bo zle info mu dalem. Sorki. UB. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi