Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45246 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry: !@#$ Godzina, data zdarzenia: !@#$ Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 194.181.134.246 Uzasadnienie: Witam, chodzi o to że wróciłem po małej przerwie do gry w cs, znalazłem sobie waszą sieć w necie, chce sobie wbić na dd2 a tam mi wyskakuje że mam bana, nigdy nie grałem na waszym serwerze, nawet nie wiedziałem o tej sieci, posiadam konto steam http://banid.pl/kto?to=0:0:53640743, miałem nawet demko na AC gdzie zostałem uniewinniony i teraz pytanie do administracji czy da radę coś z tym zrobić bo chciałbym trochę pograć u was bo macie bardzo dobry serwer dd2, wcześniej grałem na hejdzu ale został sprzedany. Pewnie zaraz znajdą się hejty że grałem na ns dostałem bana i teraz się tłumaczę, od razu wam mówię że tak nie było, po prostu chce tylko u was trochę pograć, jeśli administracja nie będzie mogła nic z tym zrobić to rozumiem, dziękuje za uwagę. pzdr by 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45262 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zajmę się tym po powrocie do domu. Proponuję żebyś dodał mnie na steam będzie łatwiejszy kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45270 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 okej, poszło zapro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45273 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Poleciało UB. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi