Ce4 Napisano 13 Stycznia 2016 #382403 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):16:25 Nick admina/gracza, który zawinił:Malin Dowody: Świadkowie:nie ma Uzasadnienie:Niby skan przez ściany chciałbym zgłosić skargęna na Malina,ponieważ juz to się stało 2 raz z rzędu.nie wiem czy się na mnie uwzioł czy co , ale nie skanuje tej jego "Bramy" tylko wchodze na płotek jak każdy i dobiero bije , nie widział tego ani nie udowodnił , tylko ktoś mu to napisał i tyle . prosze o jakieś lepsze zachowanie z jego strony ... Dziękuje Yuri ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 13 Stycznia 2016 #382408 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Przy skardze potrzebne są dowody, przedstaw nam je i podaj jaśniejsze uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ce4 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor #382413 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 po prostu Jebać MALINA nie wiem kto mu dał tego Admina ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 #382416 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Z takim poziomem elokwencji nie marnuj naszego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 #382417 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi