Skocz do zawartości

[DD2] good kid m.A.A.d. city

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: good kid m.A.A.d. city

Godzina, data zdarzenia: 25.06.2013 11:40

Mapa: De_dust2

STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:36953485

Uzasadnienie: A więc to ja oczekuję wyjaśnienia, ale opisze sytuacje. Gramy de_dust2, poszło kilka skanów, trafiłem w banię, zabijam ludzi - a tu nagle taki komunikat. Przepraszam za taki opis, ale ja nie wiem co mam tu napisać. To ja oczekuję wyjaśnienia.

Ban: Permanentny, bodajże od admina Sprite

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php

[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN'

[AMXBans] Twoje IP: '79.185.188.249'

[AMXBans] ===============================================

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością.

Napisano

Tracę wiarę w adminów. Gracz jest czysty (stwierdzam to po tym jednym fragmencie, bo więcej żaden z adminów nie pokazał). Następnym razem w takich przypadkach róbcie ss'y, bo na tym demku kompletnie nic nie ma, a wy mu wlepiacie perma za czitowanie. Takie bany daje się tylko wtedy kiedy jest się pewnym ! Widzę, że już ktoś dał UB i słusznie więc zamykam. Jeśli pojawią się nowe, wiarygodne dowody proszę mnie poprosić o ponowne otwarcie tematu.

P.S: SiweK następnym razem spakuj demko do paczki rar ;)

//close

Napisano

Wcześniej już pisałem wątek ale musiałem mieć jakieś problemy z forum, bo się nie wczytał. Wracając do tematu: po obejrzeniu demka odbanowałem good kid m.A.A.d. city. Na demku kompletnie nic nie widać, wątek chcąc nie chcąc zostawiłem otwarty dla chcących się wypowiedzieć, ewentualnie przedstawiających kolejne dowody winy gracza.

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularne Dni

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...