Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44748 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry: KanalizA Godzina, data zdarzenia: 2013-06-24 Mapa: cs_alpin STEAM_ID / IP: 31.63.186.224 Uzasadnienie: Gram sobie na mapie a tu nagle drogi admin KonspiR wszechwiedzący daje mi perma za "Czitowanie". Żądam wyjaśnień - screenów, demka, czegokolwiek potwierdzającego moje "czity". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44758 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Już demko dam. Musisz poczekać bo jeszcze hltv nie dodało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44778 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Moim zdaniem masz perfidne wh - ja tak sądzę. - 1:33 -2:49 Nie ja jeden to widziałem, parę osób pisało, że jesteś odpalony. Z mojej strony to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44781 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No cóż ja nic nie widzę na tym demku. Może niech UBT się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44782 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wszystko fajnie tylko nie rozumiem jednego: Od czego masz opcje screenów? Nie są one od parady dla twojej wiadomości. Czujesz się chyba zbyt pewnie w roli administratora. Czekam na dalsze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44786 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kolego, po to jest też hltv. Właśnie do takich sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44790 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie, HLTV został zamontowany m.in po to aby filmować cziterów gdy nie ma administratora. W sytuacji gdy Ty jesteś na serwie nie widzę czegoś takiego jak ty teraz zrobiłeś. Screeny są jednak bardziej odpowiednie w takiej sytuacji nie sądzisz? Rozumiem, że jesteś adminem krótki okres czasu ale nie rozumiem jak ty możesz być pewny na 100% że mam wspomagacze i banować mnie permanentnie po obejrzeniu krótkiego demka a co najlepsze demka które nie potwierdza w 100% że oszukuje. Ilekroć dawniej tu grałem nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja. No ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44793 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dobra, zrobiłem tak a nie inaczej, jak będzie czyste to masz ub oraz moje szczere przeprosiny, jak nie to nie. Czekajmy na wypowiedź innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44794 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 HLTV jest również żeby wychwycić cheat`erów z anty ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Czerwca 2013 #44837 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dla mnie , widać, że gracz, ma wh na klawisz. Takie jest moje zdanie . Może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44855 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jeśli mówisz, że nie masz wh, to proszę ustosunkować się do akcji z: 0:45 - Pierwsza bardzo szybka reakcja (jak go zauważyłeś ?) 1:20 - Znów szybka reakcja i bardzo dobry wzrok ? 2:46 - Przeczucie ? 3:05 - Może muszę iść do okulisty, bo go nie widziałem ? 3:57 - Znów bardzo szybka reakcja i sokoli wzrok ? Przepraszam za dość ironiczny opis, ale jestem bardzo ciekaw jego wytłumaczenia się z tych sytuacji. A Ty KonspiR zanim kogoś zbanujesz, to zrób mu ss'y lub nakręć demko jeśli chcesz banować za czitowanie, to musisz być pewny i mieć twarde dowody ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 24 Czerwca 2013 #44856 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Trochy prawdy w tym jest ale nie zapominajmy że na serwerze jest UAV gdzie widać graczy na radarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44858 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 zgadzam się z tym ze jest radar. ale też bardzo ciekawe. jak ,, bez skanowania w ścianę na długi dystans strzela się serią i biegnie dalej '' zanim wyświetli się ze kogoś zabiło się.. no i zgadzam się do akcji wymienionych przed SLODZIAKA ze są wątpliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45276 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Czekam nadal na wypowiedź kogoś odpowiedniego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45292 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Są wątpliwe a jednak nie przesądzają. UB. Pozostaniesz pod baczną obserwacją. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi