Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2013 #44105 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Nick: ` FleQ. Wiek: 14 (sierpień 15) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach i nawet miałem własną sieć. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 (ale nie pluginy) Staż w CS-sie: 5 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem miły, ogarnięty i uprzejmy. Lubię pomagać graczom i banować cziterów. Gram zazwyczaj rano, popołudniu (rzadko) i wieczorem. Chciałbym również pomóc Administracji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie to jakieś 2-3h. Kontakt: Steam: promil3k E-mail: [email protected] Skype: karolempicki3 Godziny nadrobię i ogólnie aktywność nadrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2013 #44107 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Na nie. Powody: -konto od wczoraj -przegrane niespełna 4h -wymagany wiek 16 lat - wiek w info konta podane 13 lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2013 #44109 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Na serwie gram od 4h, ale Ciebie w ogóle nie widziałem. Jedynych adminów jakich widziałem to 2fast4you, evviva, pszyczajony i Tr!kera. Na TS3 siedzę codziennie więcej niż na serwie. I poznałem tam Tr!kera i hPa! tylko nich. A reszty nie, adminów / Sorka za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2013 #44110 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odrzucone na wlasna prosbe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi