Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43990 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Nick cheat`era:eXtremes DamaGe' Margaret Godzina, data zdarzenia: Nie mogę powiedzieć. Mapa:de_nuke Link do demka/HLTV:CLICK STEAM_ID/IP cheat`era:0:1:59484236 Uzasadnienie: Ewidentne wh. Czas: 13:55:00 Spalona akcja.Chciał ubić typa lecz on nie wyszedł, więc się schował i go zeskanował. 14:08:00 Kolejna akcja.Cały czas patrzał się po dachach byli tam dwaj gracze.Jeden nad wejściem a drugi przy drabinie. 15:06:00 Ledwo wyszedł już celował/strzelał. 16:33:00 Dziwnie spojrzał się na górę. 18:59:00 Dlaczego rzucił tam HE jeśli nawet tam nikogo nie zobaczył. 20:13:00 Tutaj zeskanował mnie prosto w model.Nie sądzę, że to było ze słuchu (Za szybki refleks i dobra celność). 20:29:00 Tutaj za szybko strzelił (na dem_speed 0.1 widać a raczej nie widać gracza do którego strzelał) 22:13:00 Tutaj grał na słuch, lecz ja słyszałem tylko tego co wchodził na bs. Ten drugi szedł na shifcie 23:34:00 Kolejna dziwna akcja 2 razy spojrzał za 3 razem ( Gdy tt wychodził zza kontenera) odpalił celownik. *Akcji gdzie jego kolega z klanu padł nie podawałem* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2013 #43996 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Gracz został zbanowany permanentnie ze skutkiem natychmiastowym ! Miał już kiedyś robione ss'y jednak na demku ewidentnie widać, że ma wh. Takich skanów oraz wyczucia chyba nikt nie ma Wszytko co nam opisałeś znajduje się na demku. Może będzie się odwoływać i ma prawo jednak moim zdaniem nie ma od czego. Dziękujemy za schwytanie czitera. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi