Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43903 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Nick cheat`era: PRECELEK44 Godzina, data zdarzenia: 21.062013 godzina 11 Mapa: dDD2 Link do demka/HLTV:http://speedy.sh/ZrSsc/precelek.dem http://speedy.sh/53CJ8/precelek44.dem http://speedy.sh/kWZD3/precelek2.dem STEAM_ID/IP cheat`era:PRECELEK44" 9322 STEAM_ID_LAN 10 09:17 33 0 Uzasadnienie: Admina Eviva [VIP] (Spectator) Evviva larte : jak dla mnie czysty , popatrze jeszcze Aim jak nic ale dla Admina Evivy on jest czysty^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43904 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jak patrzylem to byl czysty . A jak nie wiesz jak aim wyglada to proponuje filmik na youtube . Bo Ja nie bede reagowal na twoje wiadomosci na u@ " no banuj go " lub tego typu od razu bo Tobie ktos przeszkadza ze niby aim jak dopiero na serwer weszlas . Jak patrzylem dla mnie nic nie mial i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43905 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Hahahah, to jest śmieszne tak samo pisałam ci o Messim i co wyszło na moje ;] Wiec ogarnij i naucz się rozróżniać aima od dobrego gracza, ponieważ typ ma samoczynne namierzanie na głowę, gdy przeciwnik sie wychyli lub jest za ściana Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43906 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 a Ty myslisz ze jak siedze sam na serwie to mam 30 monitorow i kazdy na inny gracza ? . Jak nie masz cierpliwosci by sprawdzic dokladnie jednego zeby nie bylo pomylki to chyba na admina sie nie nadajesz . Wolisz podejmowac pochopne decyzje to juz twoja bajka . I nie odpisuj na ten post bo dzial UBT nie jest do nabijania sobie postow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2013 #43907 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 MR'Ka Twoje demka mają po kilka sekund i gracz nie nabił na nich nawet jednego fraga (dwa razy z rzędu padł zadając 0 obrażeń...), to jak mam ocenić czy ma on aima... (za mało) A po drugie jak zgłaszasz Czitera, który jest na nonSteam użyj komendy "amx_ip" i napisz mi IP, bo komenda "status" pokazuje tylko STEAM ID i nawet gdyby miał aima, to nie mogę go zbanować bez IP. Na przyszłość: Nagraj dłuższe demko na którym widać więcej i użyj komendy "amx_ip" przy graczu, który gra na nonSteam. Jeśli zrobisz te dwie rzeczy, to zgłoś się do nas. Jak na razie zamykam. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Czerwca 2013 #43909 Administrator Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 MR'Ka hax`a można włączyć i wyłączyć. Po co się denerwować i denerwować innych. Oszust został już zbanowany, więc temat zakończony. Przepraszam, że w zamkniętym. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi