Reprezentant Napisano 20 Czerwca 2013 #43775 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nick: Reprezentant Skilla Wiek: 17 Staż na forum: Średni. Czas spędzony na forum: 5 Dni, 12 Godzin, 6 Minut, 35 Sekund Doświadczenie w ocenianiu:W miarę. Myślę , że spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak (SSy , i takie tam) Dlaczego Ty?: Jestem pomocny i myślę że ogarnę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: W miarę możliwości aktualnie to nawet 4h dziennie :> Coś od siebie: Przyjmuję krytykę. pozdrawiam . :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43777 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Według mnie to sie nadasz ;d Masz u mnie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43779 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko UnBanTeam. - odrzucam ponieważ jest zamknięta rekrutacja Jeżeli rekrutacja zostanie otworzona to raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi