Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43754 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nick:SadoS Wiek: 15 . Data rejestracji na forum:28-01-2013 Czas spędzony na forum:1 Tydzień, 2 Dni, 1 Godzina, 46 Minut, 1 Sekunda Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że bardzo dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Takie na serwerze Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Czasami za ping . Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę pomóc , wiem że mam admina na Awp ale myślę że sobie poradze . Na serwerach gram już od 2011 roku z tego co pamiętam. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:4 godziny Coś od siebie:Proszę o pozytywne rozpatrzenie a wiek to tylko liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2013 #43756 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja jestem na neutral z przewaga na tak moze mnie przekonasz narazie dostales admina awp niedawno wiec ,mysle ze musisz najpierw tam sie wykazac ale poczekajmy na wypowiedzi innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Czerwca 2013 #43765 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Myślę zę sobie poradzi , ogarnięty , aktywny , co tu więcej pisać. Na T A K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43770 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko UnBanTeam. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi