Go艣膰 Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43754 Udost臋pnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nick:SadoS 聽 Wiek: 15 . 聽 Data rejestracji na forum:28-01-2013 聽 Czas sp臋dzony na forum:1 Tydzie艅, 2 Dni, 1 Godzina, 46 Minut, 1 Sekunda 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: My艣l臋 偶e bardzo dobre 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Takie na serwerze 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Czasami za ping . 聽 Dlaczego Ty?: Poniewa偶 chc臋 pom贸c , wiem 偶e mam admina na Awp ale my艣l臋 偶e sobie poradze . Na serwerach gram ju偶 od 2011 roku z tego co pami臋tam. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:4 godziny 聽 Co艣 od siebie:Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie a wiek to tylko liczby. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2013 #43756 Udost臋pnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja jestem na neutral z przewaga na tak moze mnie przekonasz narazie dostales admina awp niedawno wiec ,mysle ze musisz najpierw tam sie wykazac ale poczekajmy na wypowiedzi innych Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Czerwca 2013 #43765 Udost臋pnij Napisano 20 Czerwca 2013 My艣l臋 z臋 sobie poradzi , ogarni臋ty , aktywny , co tu wi臋cej pisa膰. Na T A K Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43770 Udost臋pnij Napisano 20 Czerwca 2013 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko UnBanTeam. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi