Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43606 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Data i godzina: 19;10, 2013.06.19 Nick admina/gracza, który zawinił: Frig Dowody: Vegeta : Chuj ci w dupe frajerze czituja a ty guwno z tym robisz kutasie You Can See Me killed Vegeta with m4a1 *** You Can See Me killed Victoria|3mP!k# with a headshot from m4a1 *** Agata. :3 : frig ostatni KUndro dropped wafel : frig widzisz [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Frig [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '87.207.61.143' [AMXBans] =============================================== Agata. :3 : nie podskoczyl [PrisonBreak] Walka wlaczona! Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdź swoja konsole. Świadkowie: You Can See Me Uzasadnienie: Dostałam bana zamiast "Vegeta" za obrazę, on wyzywał Friga gdyż nie banował cheaterów... Nie słuszny ban i co teraz . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 19 Czerwca 2013 #43612 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Może admin się pomylił ? Albo wcześniej go obraziłeś . Niech on sie wypowie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43613 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Niestety nie obraziłam pisałam tylko "Frig nie podskoczył." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43615 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 przyznaje sie mój bląd kliknąłem zły klawisz teraz to zaobaczyłem ale ty byłaś/eś pod 3 a Vegeta pod 4 i jak klikałem to mi to przeskoczyło bo ktoś wyszedł z serwa Bardzo przepraszam przyjmę każdą kare nawet pozbawienie admina i ban na tydzień na serwer Jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43617 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wybaczę ; ) Alę prosiła bym o unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43619 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ale już nie masz bana bo to było pare godz temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43629 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dobra sprawa została wyjaśniona. Zamykam. //close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi