Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2013 #42938 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: [MC]MagikM.D. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'TXT' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '212.244.27.120' [AMXBans] ======================================= Nie wiem czemu dostałem bana za TXT jak biegłem sobie na cs_italy2 i przeskoczyłem przez skrzynkę , a mądry admin dał mi za to bana Ogarnijcie go... Jak nie wie co to TXT to niech się nie zabiera za banowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Czerwca 2013 #42942 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Wedlug wzoru zrob! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2013 #42952 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nie było mnie przy tym. lecz musiałeś gdzieś się znaleść na txx. można looknać film i wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Czerwca 2013 #42979 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Camperut wstaw demko jako dowód , bez tego skarga zostanie zamknięta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi