Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42790 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Data i godzina: ok. 16:00 Nick admina/gracza, który zawinił: kox Dowody: Jak już wiecie kox to dobre ziółko, dziś na ts3, grając w cs na cod modzie powiem za przeproszeniem '' darł mordę '' ze mam aima jak i pisał na u@ nic nie wykazało. ssy mialem robione ssy ok. 30min temu od czasu tego zdarzenia. Gdy wszyscy poszli zostałem ja, kox, KUndro i wtedy się zaczeło pozwólcie ze to powiem ( ty cipo, świnio, cziterze ( nic nie miałem ) i wiele innych przezwisk !!!! \\\\ KUdro potwierdzi \\\ !!!!!! Świadkowie: KUndro a cała reszta z ts ( robili sklad na mixa ) Uzasadnienie: proszę aby gracz zostal upomniany lub wymierzona surowsza kara. Tak być nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42791 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Tak kox nie umie się zachowac nic do niego nie mam ale ma 0 kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42795 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Oki mam to na uwadze. Zostanie ukarany. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi