Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41452 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Witam gram pod nickem Ph@nToM od wczoraj niemoge wejsc na server wyskakuje mi w konsoli to: You have no entry to the server... przeinstalowalem cs i to nic niedało miałem wczoraj podszywke na servie to moze byc od tego? doradzic prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41457 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Może masz np. klasę premium, slota czy coś takiego, i źle hasło wpisujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41464 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 NAPISAŁEM CI NA TO ODPOWIEDŹ W DZIALE PROBLEMY Z COUNTER STRIKE WIĘC NIE PISZ GDZIE POPADNIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Czerwca 2013 #41947 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Zamykam . Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi