kiNg21 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Nick: kINg Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedys bylem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: tak Dlaczego Ty: Bylem tu kiedys adminem ;D bylo fajnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie zalezy jakie zmiany ;d Kontakt: steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.33.52:27480/top_players/?query=kINg moje nicki kINg. i KING Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziag Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Tak -Steam -mikro -wiek -doświadczenie -ogarnia grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Ja bym był na tak zważywszy,że już adminem był. Tylko chodzi tutaj o aktywność, czy będziesz czy nie. Ale warto dać Ci szansę, ja jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psylocybeusz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Nie oszukujmy się, potrzeba nam administratorów - gwiazdy mierzymy, a po gównie chodzimy! Mianowanie kINga na administratora pozwoli rozwinąć skrzydła. Od dawna gramy na serwerze, kINg niejednokrotnie świecił przykładem - zarówno stylem i techniką jak i opanowaniem. Dojrzały, doświadczony i ... jedyny minusik, to dostępność, ale nie bądźmy nadgorliwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegam po śniegu Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 mój komentarz? hahahaha na tak ;d ogarnia grę. adminował elegancko jak On dostanie, to aż sam złożę podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
power_team Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Powiem tak ja neutral za mało cie znam! -aczkolwiek zgraliśmy z parę razy i nie wiem co mam o tym myslec. Może i byłeś kiedys adminem i może warto dać ci szanse,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Podanie przyjęte, odezwij się pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...