Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40942 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam Zapewne pamiętacie pierwszą część tego tematu, tak więc otwieram drugą jego odsłonę, ponieważ nic się nie zmieniło. Irytuje mnie bardzo sprawa dot. prawie wszystkich adminów poza xDoge, który ma mój szacunek za konkretne wykonywanie swojej pracy oraz zachowanie, natomiast większa reszta (bo nie jestem pewny wszystkich) to po prostu półgłówki i nie jest to żadna obraza, a swierdzenie! Są ograniczeni umysłowo, ponieważ nie widzą swoich kwasów. Robią to co chcą i jak chcą, będąc zakompleksieni w własnej codzienności przejmując swój wirtualny ster włączając malutkiego cwaniaka pokroju "chcesz bana?". Ci, którzy nie są lizusami w ich grze mają pewne przywileje, lecz kosztem brązowego języka, natomiast ci, którzy mają swój charakter i nie lizą dupska są traktowani inaczej. Rozumie hierarchię na serwerze, ale bez przesady. Admin ustala swoje reguły mając gdzieś H@, którzy powinien ich kontrolować. Zapytasz dlaczego banuje na 30 min za ping, to dostaniesz odpowiedź - "bo ja tak banuję", stawisz miny przed schodami, które możesz przeskoczyć - inteligentny admin uzna to za miny na schodach, powiesz swoje - dostaniesz bana za obrazę, chociaż nie zawsze jest nią, a prawdą która zaboli, tak więc co to ma być się pytam? H@, który sprawuje opieką nad takimi sprawami, powinien chwycić miecz w dłoń i pokazać kto tu rządzi, a nie tracić się wśród Don Kichotów. Jak zwykle walczę o lepszy serwer, nie mając tego gdzieś jak większość, która zje to co podadzą na tacy bez względu na jakość, tak więc szanowna administracjo sprawująca opiekę nad COD, może wyłonicie się z cienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40946 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kierując takie oskarżenia podaj jakieś dowody i wymień tych adminów o których tak uważasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40948 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Proszę oto dowód na m.in ciebie: http://www.tinypic.pl/lflasc53r0vd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40949 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tak to jest oto jak się zachowuje w stosunku do chamów i prostaków takich jak ty nie potrafisz się wypowiedzieć jak porządny kulturalny człowiek to ja się z tb nie bd cackał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40950 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 To musisz do H@ w tej sprawie pisać ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40959 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Odsyłam z tą sprawa do regulaminu, którego nie znasz. Nie rozumiem na co tworzysz takie tematy które są prowokacyjne i do niczego tak naprawdę nie doprowadzą. Lepiej wysłać pw do H@, napisać co Cię boli i przedstawić jakieś dowody. Dziwne zachowanie Durexa... Apeluje o zamknięcie tego tematu, nadanie jakiś procentów twórcy tematu, ponieważ treść oczernia administrację a mnie osobiście obraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40962 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziwne ?? do takich chamów jak on trzeba mówić ich językiem po chamsku moi zachowanie do takich ludzi jest od urodzenia takie same i wątpię aby się ono do takich ludzi zmieniło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40963 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 @Durex, schowaj swą fałszywą twarz. Nie masz swojego charakteru? Nawet jeśli bym taki był, to nie musisz się zniżać do mojego poziomu. Ja jestem zwykłym gracze, ty adminem, który powinien reprezentować coś sobą, ale i tak nie ma tak jak mówisz, ja nie obrażam ludzi w chamski sposób, lecz kulturalny. Twoją odpowiedzą na mojego półgłówka i partacza, odpowiadasz "zamknij dupę zasrany dzieciaku"? Nie znasz mnie, a piszesz głupoty. Może i odpowiadasz moja bronią, ale glock jest niczym w porównaniu do kałacha Podyskutujemy późniejszym wieczorkiem i mam nadzieję, że h@ udzieli się tutaj. Dowodów nie muszą mieć, ponieważ to nie jest skarga, a uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40965 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Może przeczytasz ze zrozumieniem jeszcze raz moja odpowiedz na pw co do twojego przytyku jaki do mnie wysłałeś ? I takie sprawy załatwiaj ze mna na pw a nie bd tutaj spamować to jest mój ostatni tutaj post reszte kieruj do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40985 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Durex zawieszam Ci admina na 1 tydzień. Chamstwo jakim się wykazałeś przekracza uprawnienia admina i na pewno nie świeci przykładem. Admin ma być opanowany i kulturalny, jeśli nie posiadasz takich cech nie nadajesz się na tą funkcję. Walczę z chamstwem na serwerze a Ty właśnie swoją postawą okazałeś się identycznym chamem. Admin nie jest od tego, żebyś wykazywał się wyższością w stosunku do zwykłego użytkownika forum i serwerów. Mając admina jesteś na służbie serwerów i sieci a co za tym idzie również graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Czerwca 2013 #40991 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gosciu jestes swiezawka na serwie.. i wyskakujesz z taka jazda odrazu na wszystkich adminow? pomysl chlopie co piszesz najpierw, nie chce tu bronic nikogo bo kazdy moze sie pomylic i ja rowniez popelniam bledy. ale po jakims jednym banie oczerniasz caly sklad adminow. i piszac o banie za ping na 30 minut? chyba jak banujesz kogos 10 razy na 5 minut i wchodzi dalej nic nie robiac z tym pingiem to trzeba zareagowac ostrzej. na serwerze ma byc porzadek, to ze niektorzy sa ostrzejsi to nie znaczy ze wszyscy tak robia, albo odrazu sa zlymi adminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40997 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Sądzę kolego że nie poznałeś jeszcze wystarczająco wszystkich adminów lub po prostu nie umiesz się z nimi dogadać. Admin jest też człowiekiem i popełnia błędy jak każdy. Rozumiem że można wnieść skargę na 1 admina za jego błąd ... lub drobną uwagę względem zachowania kilku adminów. Ale jednak wydaje mi się że z żadnym adminem nie zamieniłeś choć słówka na TS-ie i według mnie należą ci się w końcu te % za wielokrotne obrażanie administracji tego serwera. Pozdrawiam i zastanów się nad swoim zachowaniem. P.S Durex... mimo że kolega może być w stosunku do cb chamem ty jednak powinieneś pokazać że masz jaja i odpowiedzieć mu kulturalnie... "Zła złem nie zwalczysz, jedynie je wzmocnisz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41000 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Widzę adminom naprawdę w dupie się poprzewracało może naprawdę oprócz paru. Dałem wam za dużo swobody i to nadmiernie wykorzystujecie. Maksymalnie do poniedziałku zrobię wam taryfikator kar i każdy kto go 3 razy złamie bezwzględnie i bez prawa powrotu traci swoją funkcje. Za udowodnioną skargę (a że jest od dzisiaj HLTV to nie będzie problemu) admin również dostaje upomnienie które jest równoznaczne z tym z taryfikatora i działa na tych samych zasadach skończy się samowolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41001 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Temat uważam za jakąś kiepską prowokację. Mam bardzo dobry kontakt z całą ekipą adminów a także ich obserwuję i owszem czasem zdarzy się jakiś mały błąd ale napewno nie karygodny. Admini wykonują dobrze swoje obowiązki , większość bezbłędnie. A Ci co popełniają błędy są o tym informowani i biorą to do siebie. Ciebie nie powinno interesować dlaczego jakiś waldek dostał bana na 30 minut , bo nie wiesz czy np wcześniej nie dostał krótszego bana bądz upomnienia. Niech każdy gracz patrzy na siebie i przestrzega regulaminu a gwarantuję Ci że rzeczy o które oskarzasz nie będa miały miejsca. Teraz wrócę do początku Twoich wypocin. Półgłówek - synonimy: bałwan, baran, bęcwał, błazen, cep, ciećwierz, ciołek, cymbał, debil, idiota, kapuściana głowa, matoł, półgłówek, tępak, tłuk, jełop, osioł. Oświadczam Ci że w ekipie adminów nie ma ani jednej osoby do której można by było przypisać którąkolwiek obelgę tak więc kolejne słowo tego typu będzie skutkowało karą w grze i na forum. Jeśli natomiast ktoś zobaczy jak Admin nadużywa swoich "mocy" proszeni są o przedstawienie dowodów. Bo na pomówienia nikt tutaj nie zwraca uwagi , a jeszcze żeby było lepiej takie pomówienia również są karane na forum. Jeszcze o Durexie, napisał jak napisał stało się i myślę że kara jaką nałożył Consek jest karą wystarczającą. Teraz do wszystkich , wklejanie rozmów prywatnych, bez zgody osób uczestniczących w rozmowie, jest karalne w naszym prawie. Następnym razem takie rzeczy zgłaszajcie do administracji a nie na dostępnym dla każdego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dodam że ogólnie skarga bez sensu ale admini robią co chcą sam 2x byłem zbanowany nie słusznie i na dowód tego powiem tylko tyle "Pozdrawiam Zawisza z Garbowa" Jak się teraz nasi admini czują wrzucając mi non stop na team speaku widziałałem jaki szacunek posiadacie do gracza dziękuje tyle z mojej strony. Dla tych dla których to jest nie jasne ja jestem "Zawiszą Czarnym z Garbowa ja grałem pod tym nickiem przez ponad tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ludzie gram już na serwerze 3 tygodnie i dobrze wszystkich rozkminiłem. Obserwuje, analizuje, postawiam się ich w sytuacji i wyciągam wnioski. Większość, to gimbaza, a przynajmniej tak się zachowuje i nikt z odrobiną rozsądku nie zaprzeczy. Regulamin znam bardzo dobrze, bo jakbym inaczej się mógł publicznie wypowiadać w takich sprawach nie znając go? Bany na swieżaków lecą jak zwierzyna na swą zdobycz, lecz swoich nie ruszą. Żyjecie z nimi w zgodzie, więc co możecie złego na ich temat napisać? Chyba oczywiste, że będziecie bronić swojego ziomka, nawet jeśli ten ma masę kwasów za sobą. Wy to uznajecie za prowokację, a ja mam to za walkę z tym syfem. Nikt inny z nowych tego nie robi, tylko po prostu zmienia serwer, ale ja taki nie jestem, bo nie odpuszczam tak łatwo. Walczę o swoje i będę to robić do końca, nawet jeśli masa chamów oblega moją osobę, więc nie wymyślajcie tu jakichś głupot, by jeszcze bardziej zafarbować swój język na brązowo. Na początku nikogo nie obrażałem, bo robię to rzadko kiedy. Nie szukam spin, ale oni rzucili mi rękawice. Pierwszy punkt regulaminu daje jasno do zrozumienia, że można przeklinać, ale bez przesady, a ja mojego pierwszego bana wyłapałem za może 2 k*r*y, bo kultura, kultura... Może regulamin, regulamin. Tak z bitwy zaczyna się wojna. Admini ustalają własne reguły, swoich mają pod własnym dachem, a świeżaka traktują jak śmiecia, chociaż takie zachowanie wskazuje kto naprawdę nim jest. 70% administacji COD'a nie potrafi się poprawie wypowiedzieć na forum, nie wie co to interpunkcja, poprawna składnia zdań czy poprawny język, nie mówiąc o wykonywaniu swojej roboty. Szacunek dla NIGHTWOLFA, bo już po jednym zdaniu mogę przewidzieć jaki to człowiek, nie uległ presji i opinii otoczenia, tylko wykazał swoje własne myślenie. Większość przychyliłaby się do otoczenia tak jak to robicie wy, bo tak działa ludzki umysł. Tylko ogarnięty charakter potrafi być aberracyjny. Zawisza, co do skargi, to ma swoje wcześniejsze korzenie, dlatego może wydawać się bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kolego zrozum jedno. Jeśli taka sytuacja ma miejsce , zrób screena i wklej ze skargą. Wtedy admin zostanie odpowiednio od przewinienia ukarany. Jeśli zgłaszasz i nikt nie reaguję napisz do mnie , a napewno wejdę i zareaguję. Nie jestem w stanie siedzieć 24h na codzie żeby upilnować wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Naprawdę wierzysz, że screen stanowi dowód? Przeanalizujesz je chwilę i wymyślisz farmazon, a co do demek, to często zapominam wpisać record na nowej mapie, ale i tak sam mało zdziałam. To nie jest jeden admin, czy dwóch, a prawie wszyscy. Ja też chcę pograć, a nie bawić się w zbieranie dowodów, na których już się przejechałem, bo zazwyczaj serwerownie są jak mafie, które trzymają rękę nad swoimi i uważam to za daremny trud. Teraz jest już HLTV, to na pewno będzie lepiej o dowody, jak admini nie uspokoją się po takiej sytuacji, ale doświadczenie i intuicja mówi mi, że nic się nie zmieni, a jak już to na parę dni. Zobaczymy jak będzie. Od dziś zbieram wszystko na każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Temat zamykam będę z tym coś robił na bieżąco jak mi się skończą egzaminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi