Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40301 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Sephiroth 3.06.2013 godz 00.40 / 00.55 de_dust 2 STEAM_0:0:63438704 Buahahaha dostałem bana za cheaty na Multi-head ffa przez to że 4rech typków z hsa ubiłem. a to moja consola: sytuacja: *** Sephiroth killed blantos with a headshot from deagle *** Missing RIFF/WAVE chunks *** Sephiroth killed mariano$$ with a headshot from deagle *** Missing RIFF/WAVE chunks PTB: Round ended, checking teams. *** Sephiroth killed SLODZIAK with a headshot from m4a1 *** Missing RIFF/WAVE chunks *** Sephiroth killed (1)Volley with a headshot from m4a1 *** Missing RIFF/WAVE chunks *US* - Uwazaj, zginoles juz 3 razy pod rzad! * Przywileje ustawione ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:63438704' [AMXBans] Twoje IP: '37.130.37.90' [AMXBans] =============================================== Gram na multi-head długo i na Only dust i na FFA. W życiu jeszcze nie miałem bana a tu pach... jakiś Gimbus Admin mianowicie "blantos" 15-16lat oczywiście nonsteam pozwole sobie przytoczyć jego nick popłakał się że mu zepsułem staty pewnie i banik . SS'y oczywiście nie zrobione więc nawet nie mam co wstawić. Demka nie mam jeżeli ktoś nagrywał demko między 00.40 a 00.55 prosiłbym o wstawienie i ponowną ocene adminów czy to cheaty?? bo mi się wydaje że poprostu zwykły skill+fart że goście staneli w jednej lini. HLTV oczywiście brak na serwie... Pozdrawiam proszę o unban Sephrioth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40302 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Faktycznie byłem wtedy na serwerze i sam dostałem "bańkę" (mogło się wydawać, że coś ma), ale rzeczywiście ciut za szybko dostał bana (nie był sprawdzany) dałbym UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 3 Czerwca 2013 #40303 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Temat podeśle do admina banującego, jeżeli nie będzie miał dowodów potwierdzających bana dostaniesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40313 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jeżeli będzie demko i coś wykaże bana dodamy. Tymczasem z braku dowodów uznajemy gracza za czystego. UB. Wracaj do gry. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi