Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40301 Napisano 3 Czerwca 2013 Sephiroth 3.06.2013 godz 00.40 / 00.55 de_dust 2 STEAM_0:0:63438704 Buahahaha dostałem bana za cheaty na Multi-head ffa przez to że 4rech typków z hsa ubiłem. a to moja consola: sytuacja: *** Sephiroth killed blantos with a headshot from deagle *** Missing RIFF/WAVE chunks *** Sephiroth killed mariano$$ with a headshot from deagle *** Missing RIFF/WAVE chunks PTB: Round ended, checking teams. *** Sephiroth killed SLODZIAK with a headshot from m4a1 *** Missing RIFF/WAVE chunks *** Sephiroth killed (1)Volley with a headshot from m4a1 *** Missing RIFF/WAVE chunks *US* - Uwazaj, zginoles juz 3 razy pod rzad! * Przywileje ustawione ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:63438704' [AMXBans] Twoje IP: '37.130.37.90' [AMXBans] =============================================== Gram na multi-head długo i na Only dust i na FFA. W życiu jeszcze nie miałem bana a tu pach... jakiś Gimbus Admin mianowicie "blantos" 15-16lat oczywiście nonsteam pozwole sobie przytoczyć jego nick popłakał się że mu zepsułem staty pewnie i banik . SS'y oczywiście nie zrobione więc nawet nie mam co wstawić. Demka nie mam jeżeli ktoś nagrywał demko między 00.40 a 00.55 prosiłbym o wstawienie i ponowną ocene adminów czy to cheaty?? bo mi się wydaje że poprostu zwykły skill+fart że goście staneli w jednej lini. HLTV oczywiście brak na serwie... Pozdrawiam proszę o unban Sephrioth
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40302 Napisano 3 Czerwca 2013 Faktycznie byłem wtedy na serwerze i sam dostałem "bańkę" (mogło się wydawać, że coś ma), ale rzeczywiście ciut za szybko dostał bana (nie był sprawdzany) dałbym UB
TWS Napisano 3 Czerwca 2013 #40303 Napisano 3 Czerwca 2013 Temat podeśle do admina banującego, jeżeli nie będzie miał dowodów potwierdzających bana dostaniesz ub.
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40313 Napisano 4 Czerwca 2013 Jeżeli będzie demko i coś wykaże bana dodamy. Tymczasem z braku dowodów uznajemy gracza za czystego. UB. Wracaj do gry. //zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
3 Cze
3
4 Cze
1
Najaktywniejsi w tym temacie
TWS 1 post
Popularne Dni
3 Cze 2013