Reprezentant Napisano 1 Czerwca 2013 #39921 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry: Reprezentant Skilla Godzina, data zdarzenia: 20:30 , 1:06:2013 Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: niżej Uzasadnienie: nie czyta mi steama nie wiem czemu i dla tego ten ban zapewne. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: napiorek [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'podszywka' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '79.186.84.253' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39927 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Reprezentant skilla dostałeś za to bo nie braliśmy pod uwagę żeby prawdziwy admin miał tak w dupie wszystko co się dzieje na serwerze pisali do Ciebie ludzie non stop a ty byłeś zbyt zajęty grą żeby cokolwiek zdziałać dostajesz potężne ostrzeżenie za olewanie funkcji (przy następnym podobnym przypadku lecisz.). Nawet jak Napiorek do Ciebie napisał czy jesteś i nadal miałeś to w dupie. Napiorkowi zlecam wyznaczenia Ci kary tymczasowej za olewanie swojej funkcji. Sprawa wyjaśniona nie czytało mu steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi