Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39482 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29320243' [AMXBans] Your IP: '5.173.50.215' Dostałem bana tzw aktywnego, znalazłem w amxbans bana wrzuc ssy itp o godz 10:59 na tym samym nicku co gram ja, o tej godzinie mnie nie było nawet w domu ktoś po prostu się podszył pod mój nick i to zapewne z wh. Perma nie mógłbym ominąc bo mam stałe ip które się nie zmienia i nie da się z tym nic zrobić, a jak wszedłem normalnie na steamie o 12 to bez problemu. Unbana poproszę. http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=5344 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Maja 2013 #39492 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Patrzyłem Amx , i nie powinieneś mieć aktywnego , więc Ub się należy , close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi