Gość Guest Napisano 29 Maja 2013 #39318 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:37501573' [AMXBans] Your IP: '80.54.151.36' [AMXBans] =============================================== http://speedy.sh/u3jFp/ss-jubus.rar - link do ss Tak mam bl, ale to nie jest wyznacznikiem czy gram na wh. Brat chcial pograc , a ze zbytnio nie umie to wh sobie glab sciagnal i mi steama zbanowali, ale ja gram czysto, prosze o wyrozumialosc, jezeli beda jakies podejrzenia prosze ponowic ss i upewnic sie juz w 100 %. Pozdrawiam Mateusz i prosze o szybki UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2013 #39342 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Zły dział. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi