Skocz do zawartości

COD MOD Skarga na Morderce

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wzór skargi:

Data i godzina:1 minute temu

Nick admina/gracza, który zawinił: Morderca

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: Morderca

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Reason: 'nie wykonywanie celow mapy... fragi ? najperw paka chyba'

[AMXBans] Duration: '30 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Your IP: '87.207.65.62'

[AMXBans] =======================================

Świadkowie:Shizzy no Zoom

Uzasadnienie: Drogi admin Morderca pewnie rozgoryczony że nie może mnie złapać na "wh" dał mi bana na 30minut za to że jednorazowo nie rozbroiłem paki (myślę że gracze potwierdzą że regularnie wykonuje cele mapy) i to nie to że sobie kampiłem tylko właśnie otóż mój świadek Shizzy no zoom podłożył pakę (chciałem przypomnieć że gra ninją) a zostaliśmy tylko we dwóch więc usiłowałem namiętnie go zabić chciałem podkreślić że nie szukałem go na mapie tylko praktycznie non stop utrzymywaliśmy kontakt wzrokowy nie dałem rady go zabić paka wybuchła i dostałem za to bana na 30 minut [w takim razie admin Morderca za każdym razem jak zostanie np 5 ct i żaden nie rozbroi paki rozumiem że daje im bany(Analogicznie rzecz biorąc)] . Ban uważam za czystą zemstę... bo jakby pomyślał to jaki sens ma rozbrajanie paki jeżeli w okół Ciebie lata ninja. Dziękuję myślę że skarga zostanie pozytywnie rozpatrzona a admin ukarany tak jak i przyzna się że takie zdarzenie miało miejsce.

Gość Guest

No coz badz co badz latales za mna i wyczekiwales na to bym sie pokazal ;) Pierw Cele Pozniej Fragi 30 min to nie tak dlugo :) Ostatnia sprawa Byles przy pace mogles ja rozbrajac ale wybrales mnie czyli fraga :_)

Gość Guest

Masz Pecha siedziałem na spekcie... Shizzy no Zoom podłożył pakę zeskoczył w duł i biegł dołem na swój resp. przebiegłeś obok bs obok paki i za nim. chodź miałeś radar włączony i na pewno widziałeś ze się oddala.. Po za tym nie pierwszy raz wybierasz fragi... ostatnio kto z paka przeszedł przez bs ?? zamiast pakę podłożyć ? bo frag na afku był??... a Co do łapania na wh.. od tego jest admin aby sprawdzać i łapać ludzi z czitami w tym wh jest.

Gość Guest

hahahahhahahhahhah przebiegłem koło bsa gdyby nie to że biegłem od wody dołem...

hahahahhahahhahhah przebiegłem koło bsa gdyby nie to że biegłem od wody dołem... Admin kłamie pięknie... A co do twojego nie pierwszy raz itd też mogę sobie powiedzieć że nie pierwszy nie wykonujesz ty celów mapy i będzie miało to takie samo znaczenie

Gość Guest

Według mnie Morderca dobrze postąpił, ponieważ jak to przedstawia to nie jest Twój pierwszy raz nawet Twój kolega który ma Cię bronić przedstawia inną wersję. Czas bana również jest jak najbardziej odpowiedni. Tyle od OsTiN'a.

Gość Guest

W takim razie chciałbym abyście drodzy gracze i panowie z UB team odpowiedzieli mi na to stwierdzenie "[w takim razie admin Morderca za każdym razem jak zostanie np 5 ct i żaden nie rozbroi paki rozumiem że daje im bany(Analogicznie rzecz biorąc)]". Sprawiedliwie tak powinno być....

Gość Guest

Shizzy tutaj chodziło bardziej o to że jak to Zawisza napisał "analogicznie" do sytuacji za każdym razem gdy wybuchnie terrorystą paka to admin powinien zbanować wszystkich co żyją w ct i ten argument uważam za bardzo dobry.

owszem Wilku argument dobry jest ale w sumie co do niego to malo wnosi. Gosc ewidetnie lata tylko za fragami i za expem i uwaza bana za cele za jakas bezsensowna zemste.. Niby za co? Zrobil Ci ss nic nie wyszlo i tyle koniec tematu. Jak by sie chcial mscic to nie banem na 30 min? I to slusznym...

Gość Guest

Skargę zamykam żadna ze stron nie może przedstawić wystarczających dowodów niedługo może będzie w końcu HlTv to będzie się takie problemy rozstrzygać szybko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...