Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam. Mam prośbę o ogarnięcie w końcu tego admina. To jest wyciąg z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Zjadalek[t] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'FK' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.8.221.73' [AMXBans] ======================================= dostałem tego bana za 1 FK ( czyli według regulaminu pozdro ( kar i czegoś tam )) jest to ostrzeżenie ... MASS FK jest od 30 min do 3 h dopiero. Czyli Brak znajomości kar. Pozdrawiam. mAm nadzieję że ogarniecie tą znajomość kar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 qRuBy zaczynasz mnie irytować. Tabela kar nie weszła w życie z tego co wiem. O wysokości kary decyduje admin. A Twoje wieczne donosy zaczynają mnie nudzić. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi