Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38855 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 No to już jest przesada ! Na waszym wspaniałym serwerze dostałam już chyba z 5 razy bana. 1. Ban był za pingi , no ok to je zmniejszyłam 2. Kolejny ban za pingi (mimo że już miałam niskie) 3. Ban za to że "czituje" i wysłałam ss'y i odwołanie od bana (moje konto zostało odbanowane na chwile) 4.Znowu znowu ban nie wiem za cholere o co wam chodzi ! Dużo ludzi jak widze się na to skarży że dostaje bana za nic , a wy z tym nic nie robicie ! Powiedzcie mi tylko po chuja grać na takim serwerze ?! Nie dość że sie staracie to oczywiście nikt tego nie doceni, ponieważ na tym serwerze tylko sama amatorszczyzna ;( Zobaczycie że zaraz nikt nie będzie na nim grał bo wszyscy mają tego dosyć! Ja rezygnuje z grania na tym dziecinnym serwerze bo już nie mam siły jak chcecie to się dalej tłuczcie ale gó*no z tego będziecie mieli ... Dziękuje ... skończyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38862 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 W konsoli amxbans masz cały czas aktywny status nałożonego bana. Z tego powodu jesteś za każdym razem banowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Maja 2013 #38912 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=7476 Proszę. ) Zamykam , bo już chyba wszystko jasne. Bez ub masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi