Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38753 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam. Mam mały ( choć tak naprawdę duży ) problem z używaniem perków. Mianowicie : klawisze mam zbindowane na "c" w konsoli jak i również w opcjach CS-a. Mimo wszystko niemogę używać żadnego perku typu np wyposażenie wsparcia ( gdzie aby użyć trzeba naciskać zbindowany klawisz). Próbowałem już chyba wszystkiego, jak i również co niektórzy mi pomagali ale nic. Może coś wymyślicie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38757 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Gruby jak wejdziesz np z coda na jb to ci sie sam odbindowoje i za kazdym razem musisz bindowac mozesz tez sciagnac 2 ns specjalnie do cod moda ja tak wczesniej mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38871 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzięi pozdro że dopiero teraz mi to mówisz ... jak byś powiedział mi wcześniej na TS problem miałbym z głowy. Mimo to dziękuje pozdro leci + Temat do zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38947 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 close/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi