Gość Guest Napisano 24 Maja 2013 #38300 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Siema, specjalnie założyłem konto żeby dać Wam znać co się dzieje, bo niezłe jaja są. Jest noc, dużo ludzi na serwie, a w cholere haxów lata. podaje nicki niektórych osób, które zapamiętałem (przybliżone, bo nie pamiętam dokładnie): OjTam OjTam Dellinek Yakuza cLan Majak* Taka prośba do adminów: wbijajcie częściej i jak zobaczycie ludzi o podobnych nickach co wymienilem to banujcie bez pier*olenia, bo ja sie znam i to są 100% odpały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2013 #38317 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A skąd ja mam wiedzieć, że się znasz ? Proszę Cię... bez takiego gadania. Po za tym, mogłeś nagrać jakiekolwiek demo i tu wrzucić. Tak łatwo o dowód. Ale spoko, sprawdzi się ich jak zobaczę na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39175 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To może ktoś wejdzie na serwer ? bo jeden czit to już po raz 5 wchodzi na serwer i psuje gre -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 28 Maja 2013 #39187 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zamykam totalny brak dowodów więc nie wiem po co wymieniać te nicki. Co do adminów to wchodzą kiedy tylko mogą admin też człowiek a jak sam napisałeś chodzi Ci o granie w nocy a nie każdy może sobie na to pozwolić, jedni pracują inni się uczą i dlatego aktywność adminów w nocy spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi