Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37571 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Nick: a'mXX Glock m4a1 ^^ Wiek: 15;/ Doświadczenie (w byciu adminem): bdb Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: ns narazie bo zaniedlugo kupuje steam Dlaczego TY .!: chce wam pomóc . Zaprosze paru kolegów . ogarne serwr od cziterów i nieogarów // jak by co to zaprosilem juz kolege 1 na forum i serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h Kontakt: pw ale GG podam PW 1*Wiem ze steama narazie nie ma ale za 2/3 tyg kupie steam 2*wiem ze wiek za maly troche ale jestem ogarniety 3* wiem ze troche malo na forum jestem ale od zarejestrowania codziennie jestem // w grze juz mam 3h prawie 4* dajcie mi szanse chociarz 1 tyg próby 5* Wiem ze gramatyka troche szwankuje ale to sie zmieni 6* Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania 7* oto GT : http://www.gametracker.com/player/a'mXX%...106:27027/ 8*** " PozdrawiaM AmX "*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37572 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Na nie. Nawet gt Cie nie pokazuje-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37574 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Kolejne podanie w czasie krótszym niż 120 lat skończy się dla Ciebie banem. I nie grożę a obiecuję. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi