Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37498 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Rafi Godzina, data zdarzenia: ok. 19:30 (nie pamiętam już) Mapa: cs_office STEAM_ID / IP: 82.160.15.2 Uzasadnienie:Jakoś ok. 19 zostały mi zrobione ss więc dodałem i dostałem ub. Wszedłem na serwer grając chwile i dostałem znowu bana za ss. No żeby wkleić. Ale nie mogę ich znaleźć wklejałem już 2 razy ss na to forum i wiem jak sie to robi. Ale nigdzie ich nie ma Może jakaś pomoc? Nie wiem czy to wgl jest jakiś argument ale chciałbym ub. nIe czitowałem ani nic, sam mam do tego wstręt, pewnie głupi skan sie zdażył i ktoś zgłosił. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37547 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja tam nie wiem ale najlepiej zrób filmik na którym ukazujesz Twoje foldery cs'a i raczej będzie wszystko jasne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37554 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Wątpię czy to będzie dobre rozwiązanie. Każdy może pomyśleć że usunąłem i wezma mnie za czitera. Wątpię czy to będzie dobre rozwiązanie. Każdy może pomyśleć że usunąłem i wezma mnie za czitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37555 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A jakiego masz Windowsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37557 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Tkk zanim napiszesz takie głupoty, pomyśl. W tym momencie robisz spam. Twój post jest tutaj niepotrzebny, tym razem bez ostrzeżenia. Casio909: Twój ban ---> http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=24733 Poszukaj tych ssów, jednakże jak je wstawisz, nie otrzymasz UB. Maksymalnie ma się dobę na wstawienie ich (24h). Nie wiem co z Tobą zrobić, możesz H@ zajrzy tu i napisze. Teraz: Bez UB, możesz wykonać 100 reklam, robiąc, nie kupując. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi