Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37306 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Nick: szopsmen Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże i długie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-10 Staż w CS-sie: 9 lat będzie Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego TY .!: Ponieważ widzę jak niektórzy nie umią się zachować na serwerze gdy nie ma admina. Jestem miły i ogarnięty. Często gram na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 Kontakt: 44267195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Maja 2013 #37307 Administrator Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Brak steam + za mało przegranych godzin na serwerze + nie widziałem cie w ogóle na ts3 to wnioskuje że jak na tą chwilę szans na admina nie ma. Spełnij te czynniki jakie podałem i wkrótce ponownie złóż podanie jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Maja 2013 #37308 Administrator Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi