Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37025 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Może nie każdemu sie przyda, ale ja sobie zmienilem i sie ciesze No to po 1 wchodzimy w: [KLIKAĆ ] Wybieramy jakąś skórke jaka sie nam zamarzy i pobieramy oczywiście ( full darmowe ) tylko trzeba wybrać jaki hosting i kraj, ale to obojętnie Ściąga się nam archiwum ^^ Najlepiej zrobić nowy folder i tam go wypakować żeby się nic nie mieszało Wchodzimy w folder z naszym steamem i u mnie to jest C:/Program Files/Steam/Skins No i oczywiście do tego folderu wkładamy zawartość archiwum. Włączamy Steama i zmieniamy skórkę wchodząc w "Opcje" i zakładkę "Interfejs". Zmieniamy skórkę, klikamy "Ok" i restartujemy Steama. o uruchomieniu będziemy już mieli nową skórkę. Jeżeli chcemy ją odinstalować, to po prostu usuń folder, który wcześniej wrzuciłeś. Sory za te minki, ale robiłem poradnik na luzie ^^ Jak coś to dajcie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37038 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Spoko, napewno sie przyda. Spoko, napewno sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi