Reprezentant Napisano 16 Maja 2013 #36965 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Reprezentant Skilla Godzina, data zdarzenia: dzisiaj ,godzina kolo 21 Mapa:office STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: witam , dostałem bana i mam ss wstawić ale mam jeden problem przed wejściem na serwer , naprawiałem steam bo wyskoczył mi błąd "hw.dll"i musiałem wgrywać starą wersje steama , i w związku z tym nie wiem jakim cudem screeny się nie zapisały , gram na Jb , oraz na only aim/awp/fy i jakoś nie miałem problemów aby ktoś mnie o czity podejrzewał. Proszę o rozpatrzenia mojego odwołania ps: nie piszcie postów typu " Miałeś czity a teraz, szukasz wymówki" niech się administracja sie wypowie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Maja 2013 #37037 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rozumiem Cię , moje zdanie jest takie , aby dać ci szansę, ale decyzję podejmie h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37118 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ja go podglądałem bo mi spamowali na u@ nie widziałem nic podejrzanego jak dla mnie powinien dostać ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Maja 2013 #37167 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Dostajesz Ub , na moją odpowiedzialność, ale następnym razem , będzie jego brak. \\\ close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi