Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36043 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Twój nick podczas gry: ZajEbister [sAJMON] NeO (nick kolegi mamy to samo ip Godzina, data zdarzenia: -- Mapa: -- STEAM_ID / IP: 91.239.248.2 Uzasadnienie: Kolega o nicku podanym wyżej grał na serwie z WH. Dostał permamentego bana za czitowanie na ip które mam takie samo co on. Chciałbym poprosić o UnBana na to ip iż chciałbym zagrać jeszcze na tym serwerze, zobaczyć co się zmieniło, a on i tak już nie gra na tym serwerze i ogółem w cs'a. Myślę że admin pomoże mi w tej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Maja 2013 #36048 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 a on i tak już nie gra na tym serwerze i ogółem w cs'a. Może jak dostaniesz UB na serwie to on zacznie grać , miał wstawić ss'y , ja ci UB nie dam niech H@ zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36051 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 On ci nie wstawi ss'ów bo nie wie jak, czitował (przyznał mi się) oraz dawno miał robione te ss'y a podczas tego wiele reinstali cs'a więc mu się usunęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36076 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 IP zostało odbanowane. Jeśli kolejny raz ktoś na tym IP będzie cheat`ował niestety odwołania nie będzie. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi