isrin Napisano 11 Maja 2013 #35813 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam mmam problem ze steam'em , robie wszystko tak jak w tym temacie http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4687 I wszystko jest OK Serwery sie sciagaja i wszystko bardzo ladnie ale gdy juz mam wchodzic na serwer wywala mi komunikat hl.exe przestal dzialac naciskam Ctrl+Alt+Delete i widze Co mam zrobic ?? P.S:Sorry ze bez Polskich znaków ale jak chce je pisa? to wychodzi takie gówno ??áßé??ü??é Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2013 #35856 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ... P.S:Sorry ze bez Polskich znaków ale jak chce je pisa? to wychodzi takie gówno ??áßé??ü??é Ustaw klawiaturę w windowsie na polski programisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2013 #35868 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Może reinstall? Ja w swoim steamie zmieniłem tylko folder i wszystko działało . Reinstall bd chyba najszybsza opcją Sprubój znaleźć gdzie indziej i spróbować z tamtym Lidze , że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 11 Maja 2013 Autor #35916 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Reinstall nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #35990 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Możliwe , że to problem z modelami . na wszystkich serwerach tak masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #35993 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Maja 2013 Autor #36002 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Na wszystkich serwerach tak mam , aktualizacja sterów karty graficznej nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36004 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Znajdź gdzie indziej tą paczkę . Spróbój mi ta z mh nie działała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Spróbuj kliknąć Ctrl + alt +Delete >>> Potem od góry procesy >> Znajdź hl.exe czy coś >>>> i zakoncz Go... Może to pomoże ; D Spróbuj kliknąć Ctrl + alt +Delete >>> Potem od góry procesy >> Znajdź hl.exe czy coś >>>> i zakoncz Go... Może to pomoże ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36032 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Jaką masz grafikę ustawioną w cs? jeśli dzieje się tak na wszystkich serwerach to: -weryfikacja integralności plików gry -defragmentacja plików gry Jeżeli nie podziała Ani Wirus na off i wtedy spróbuj , jeżeli jeszcze nie śmiga , to uruchom jako administrator całego steam i wtedy odpal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Maja 2013 Autor #36033 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36056 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nie możliwe.. To jedyna opcja formacik. Albo wyrzuc całego cs z rejestru i od nowa zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 #36063 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Jak masz inny dysk to go zainstaluj go tam...Na innym niż masz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Maja 2013 Autor #36065 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 a macie może paczkę Half-Life ?? nie tą z MH tylko jakąś inną , bo tą z MH wgrałem i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jeżeli tak sie robi to znaczy że Twój procesor jest przeciążony . Menedżer zadań > wykorzystanie procesora i tam pozamykaj zbędne programy, które zabierają dużo z procesora ;P to 1 sposób..: D 2 , reinstal csa na steam nie kopiuj nic jedynie cfg sobie możesz ale zrób reinstal.. jeżeli to nie pomaga to przykro mi, tak jak ktoś już napisał, wgraj sobie nowy system, ja ściągnąłem wina 8 i jestem bardzo zadowolony Pomogłem daj + "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi