Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35652 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Na serwer może być takie coś jak ''pytania'' polega ono na tym iż na środku ekranu co okolo 5 minut wyświetla się pytanie typu "pierwsza stolica polski" czy "16x5-30" a za to dostawalo by sie pieniądze np. 1000 kasyy. Co o tym myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Maja 2013 #35657 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 To jest server dd2 , gdzie przez prawie cały dzień jest fuul , to tylko będzie uprzykrzało grę. ; P Takie coś , to raczej na 4funa , w najgorszym wypadku na ffa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35661 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 DD2 to jest FFA, jedyna różnica to mapcykl jednomapowy. A plugin jak najbardziej ale na serwery 4FUN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2013 #36304 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja nie jestem za tym. Widzę, że najlepiej to by było na starcie mieć cały czas 16000$. Każdy chcę zarobić, ale trzeba się uczyć grać. Nie masz sianka to jedziesz "eco" . Jedni chcą /lotto inni /ruletke a jeszcze inni widzę, że chcą jeszcze odpowiadać na pytania. To jest tylko moje skromne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2013 #36320 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 To jest server dd2 , gdzie przez prawie cały dzień jest fuul , to tylko będzie uprzykrzało grę. ; P Takie coś , to raczej na 4funa , w najgorszym wypadku na ffa . Jestem za tym co powiedział Lovonany takie coś uprzykrzyło by grę . Na DD2 jest /lotto i niech tak zostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Maja 2013 #36322 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Zgadzam się z przedmówcami. Takie "ułatwienie" tylko pogorszy satysfakcje z gry na DD2. Wyjaśnione. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi