Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35523 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Twój nick podczas gry:Skwierczaca Lufka Godzina, data zdarzenia: wieczorkiem,2013-05-09 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 20836888 Uzasadnienie:dostalem bana za to ze jestem na bl.pl ,dostalem tam bana nieslusznie ,prubowalem sie odwolac ,oglodalem hltv pare razy i nic tam takiego niewidzilem ale dostalem tam bana. To ze dobrze gram to nie musze przez to bana dostawac robcie ssy oglodajcie hltv i zobaczycie ze na niczym niegram a chcialbym se pograc na Tym serwie bo jest naprawde bardzo fajny . Prosze o Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35551 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Na Blacklisted pracuja profesjonalisci znajacy sie na czitach. sam osobiscie mialem okazje przyjzec sie ich pracy i wiem ze wiedza co robia. HLTV oceniaja 3 sedziowie nie zalezni od siebie u Ciebie dwoch stwierdzilo WH wiec cos jest na rzeczy, a glodne kawałki typu mialem przeczucie mozna zostawic sobie, gdyz przeczucie mozesz miec raz czy dwa a nie przez caly mecz. przestudiowalem HLTV wrzucone na BL i "przeciucia" Twoje sa nie typowe. Wiem co to fart i dobra passa lecz ona nie wyglada tak samo jak info za sciany. Przyznam ze dosc nie udolnie udajesz ze nic nie masz gdyz robisz podstawowe bledy, Typu najezdzasz na postac przez sciane czy tez bardziej amatorsko podażasz za nią. Gdy "slyszysz" 3 to kucasz i wyczekujesz. Dość dlugo przygladalem sie Tobie na serwie i z przykroscia powielam zdanie od sedziow z BL. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Maja 2013 #35654 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No dobra ma bana na Bl , słusznie czy nie słusznie , ale teraz gra na mh , ja dałbym ci szansę, jednak jeżeli grasz na " dopalaczach" to prędzej czy później wpadniesz. ) Jednakże dałbym ci szanse, ale w sumie jak powiedział no hej tam pracują profesjonaliści , więc nie wiem , czekamy na wypowiedź H@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35670 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 http://www31.zippyshare.com/v/50757527/file.html TUTAJ DEMKO z momentu banowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35676 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no nw moze brat moj gral na hakach ale ja napewno nie gram juz 5 lat i chce se dalej pograc ,kupie se niedlugo steama nowego to tez wpadne na serwer ale niegram na hakach mozesz sprawdzic mnie osobiscie dlatego dalej prosilbym o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35683 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ban na BL lub AC .Kończy niestety karjere na większości serwerów dla Ciebie a więc tu też już sobie nie pograsz,niepoczebna dyskusja temat do /zamknięcia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Maja 2013 #35765 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Tłumaczenie , że brat grał niestety ci nie pomoże , przykro mi bez Ub. Na przyszłość, nie dawaj mu grać, bo ciężko jest się z tego wytłumaczyć \\\ close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi