Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35507 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Wchodząc na specta nie można zmienić potem drużyny, ani na ct czy tt cały czas ptb nie pozwala, pomimo ze serwer nie jest pełny, wg mnie coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35518 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja również zauważyłem, że nie da rady zmienić drużyny. Ale myślałem, że to jakiś chwilowy błąd. Ale jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35550 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Przecież jesteście adminami i myślę, że macie na tyle dobrą znajomość AMX żeby samemu przenieść sie do innej drużyny. Jeżeli się mylę to lepiej się douczcie obsługi AMX, bo krucho jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35553 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tak, mylisz sie bo ja pisze o ptb a ty o amx. Problem = ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Maja 2013 #35556 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Przecież jesteście adminami i myślę, że macie na tyle dobrą znajomość AMX żeby samemu przenieść sie do innej drużyny. Jeżeli się mylę to lepiej się douczcie obsługi AMX, bo krucho jest. Jeżeli przerzucą się ze specta do drużyny, to nie będą posiadać m.in. celownika, HP, armoru, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35557 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 To reconnect pomoże. Poza tym kiedy się przerzucałem z celownikiem na pewno nie miałem problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35561 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja z celownikiem mam jedynie czasami problemy po rozpoczęciu kolejnej rundy (mapy), ale reconnect steam i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35562 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jeżeli przerzucą się ze specta do drużyny, to nie będą posiadać m.in. celownika, HP, armoru, etc. Ma racje, moga wystąpic takie problemy ale nie musza. przejscie do innej druzyny jest mozliwe po przez "retry". poniewaz ptb odpowiada za zbalansowanie druzyn do jednakowego poziomu zeby nie bylo 20:12. Na say wyswietla wam sie napis You'd better stay in your team, dlatego jedynym sposobem jest retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35564 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tak to jest fakt nie raz ze specta nie mogę przejść do żadnej drużyny a jak admin mnie przerzuci nie mam celownika nie widzę życia amunicji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi