Skocz do zawartości

Problem ze zmiana druzyny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wchodząc na specta nie można zmienić potem drużyny, ani na ct czy tt cały czas ptb nie pozwala, pomimo ze serwer nie jest pełny, wg mnie coś jest nie tak.

Gość Guest

Przecież jesteście adminami i myślę, że macie na tyle dobrą znajomość AMX żeby samemu przenieść sie do innej drużyny.

Jeżeli się mylę to lepiej się douczcie obsługi AMX, bo krucho jest.

Przecież jesteście adminami i myślę, że macie na tyle dobrą znajomość AMX żeby samemu przenieść sie do innej drużyny.

Jeżeli się mylę to lepiej się douczcie obsługi AMX, bo krucho jest.

Jeżeli przerzucą się ze specta do drużyny, to nie będą posiadać m.in. celownika, HP, armoru, etc.

Gość Guest

Jeżeli przerzucą się ze specta do drużyny, to nie będą posiadać m.in. celownika, HP, armoru, etc.

Ma racje, moga wystąpic takie problemy ale nie musza. przejscie do innej druzyny jest mozliwe po przez "retry". poniewaz ptb odpowiada za zbalansowanie druzyn do jednakowego poziomu zeby nie bylo 20:12. Na say wyswietla wam sie napis You'd better stay in your team, dlatego jedynym sposobem jest retry

Gość Guest

Tak to jest fakt nie raz ze specta nie mogę przejść do żadnej drużyny a jak admin mnie przerzuci nie mam celownika nie widzę życia amunicji .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...