Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34792 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam chciałem poinformować że, od dłuższego czasu gdzieś co 2 dni jest reset ranku Dużo graczy się na to skarży. I cały czas dochodzą pytania "kiedy będzie rank naprawiony itp.. itd..) A co prawda my admini nie jestesmy w stanie na to odpowiedzieć bo sami nie wiemy.A było już to zgłoszone trochę temu a nadal nic. Więc prosił bym o poprawę tego błedu. Pozdrawiam. blant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34810 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wiem, że ten sam problem był na de_dust2, ale już nie ma. Myślę, że szybko zostanie naprawiony rank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34841 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tak jest to prawda jak gram na FFA od czasu do czasu to widzę jak ludzie narzekają na ciągle resetujący się rank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34866 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 H@ napewno zajmie się tą sprawą bo to jest nie do wytrzymania taki reset co 2 dni ;] ktoś pracuje na niego ciężko a nagle reset wbija jakiś cheat i jest zaraz 1 w ranku -.-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Maja 2013 #34945 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dokładnie tak jest, ale jak aquax będzie miał czas, to z pewnością to naprawi , ale naprawdę gracze zasypują nas tymi pytaniami -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35104 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Sprawa wyjaśniona jak aquax będzie miał czas to to na 100% naprawi **ZAMYKAM** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi