Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34655 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wzór odwołania od bana: Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana. Witam Serdecznie ! grajac dzis na Waszym serwerze multi-head DD2 FFA, juz jakis czas, dostalem bana od admina o nicku FANTI.. zobaczcie jakie mam staty i zauwazcie ze nie mam zanych cheatow..to jest rbech.. na czym on sie opieral ze dostalem bana, troche rozwagi.. Nie posiadam zadnych screenow... z tej gry.. wybaczcie.. wystarczy spojrec na moje staty.. mowia wszystko.. nie jestes cheaterem ..!! pozdrawiam ! Twój nick podczas gry: trawka narkotyczna Godzina, data zdarzenia:06.05.2013 okolo g 17:30 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP: 83.21.188.143 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34671 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=2688 Admin zrobil Ci ss, sa w katalogu cstrike - wstaw je w dziale screenshoty > Only dd2 Bez screenshotow unbana nie dostaniesz a masz je napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 6 Maja 2013 #34674 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wstaw ss'y jak ich nie masz nie masz UB na wstawienie masz 24h Kurde przesadziłem ze słowem "masz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 6 Maja 2013 #34676 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Szczegóły bana Nick trawka narkotyczna Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Wstaw screeny na Multi-Head.pl Wykonano 06.05.2013 - 17:27:38 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Fanti (Fanti) Zbanowany na Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl (de_dust2) I co Ty tutaj wypisujesz za bajki że nie masz żadnych screenów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 6 Maja 2013 #34678 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 I po co tym spamujesz dostał link do bana na którym to pisze , jak nie wstawi ss'ów to nie ma UB proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34712 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dobra sprawa wyjaśniona kolega musi wstawić SSy ma na to 24H inaczej zostanie bez UB żeby nie było spamu zamykam **ZAMYKAM** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi