astroe Napisano 10 Stycznia 2016 #381595 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):12.42 dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił:Blade Dowody:Nie potrzebne, przyznaje się że rzucałęm granaty przed 10s bo nie mam blokady(przy zakupie grenadiera(literka p) zmieniane są uprawnienia na blokadę 5s na he, zamiast na 10, więc wszystko według prawa jest okej:)) Świadkowie:Cały serwer, 4 adminów i Blade Uzasadnienie:No więc słucham, gdzie jest napisane że nie można używać tak wcześnie granatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 10 Stycznia 2016 #381598 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jakbyś grał granadierem to bym nic do tego nie miał, ale to podchodzi pod bugowanie klasy, bo skoro granadierm zruca w 5 sec. to morderca nie powinien rzucać przed 10sec a ty to zbugowałeś. PS. mamie też sie tak wypłakujesz ze wszystkim jak tu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Stycznia 2016 Autor #381626 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 O mamusie się nie musisz pytać, to że dbam byście chociaż znali regulamin(nie wiem czy którekolwiek z Was go czytało) nie oznacza że jestem płaczkiem. Drugie pytanie, dlaczego nie zbanowałeś admina który robił tak samo jak ja na klasie zeus:? Nie kupiłym grenadiera gdyby nie to że ma te mozliwość że daje innym klasom jak i vipowi mozliwosc szybszego rzucania granatów(przy okazji pragne przypomniec ze grenadier nie dziala dalej). Plugin do blokowania granatów jest tak stworzony, by osoby mające literke p w uprawnieniach mialy korzystac z tejże możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 10 Stycznia 2016 #381601 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 zbanowałem tylko ciebie ponieważ na ciebie miałem bardzo dobre dowody a na niego nie miałem, a co do regulaminu to się nie obawiaj wszechwiedzący bucu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Stycznia 2016 Autor #381605 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Prosiłym o dodanie adminowi ostrzeżenia za obrazę gracza w skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 10 Stycznia 2016 #381607 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Naprawdę? Nawet takie coś cie rusza, współczuje Ci wiesz. Pozdro. http://www113.zippyshare.com/v/IkJakdqo/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Stycznia 2016 Autor #381631 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Sunny ja w pierwszym poście się przyznalem, więc nie potrzebne dowody. Ja pytam dlaczego admin pisze sobie regulamin, albo inaczej, dlaczego ja mam się domyślać czego admin oczekuje, w tym wypadku ze nie wolno rzucać granatów. Po to kupiłem premke żeby moc rzucać szybciej, tak są ustawione pluginy od pół roku i nikomu to nie przeszkadzało, teraz nagle nań za granaty przed 10s... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
die bro i am pro Napisano 10 Stycznia 2016 #381640 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Nie wiem co się stało z regulaminem (?) ale teraz jest cuś takiego: "19. W razie przewinień nieuwzględnionych regulaminem, kara przyznawana jest wedle uznania Admina i adekwatna do popełnionego czynu." Sam normalnie bym za to zbanował bo świeżo dowiaduję się o jakimś 5 sec zamiast 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382113 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Proszę @@Gonzo PROSTO. o ogarnięcie regulaminu biorąc pod uwagę klasę która może rzucać granaty szybciej gdyż nie jest to bugowanie a właściwość klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382114 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi