Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34102 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nick: 'CAMERUPT NOBODY ELSE Wiek: 20lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na takich sieciach serwerów cs min. e-strike , cs soplica , cs ziomalek, szkoleni mordercy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:33240431 Dlaczego TY .!: Miły, uprzejmy zabawny z poczuciem humoru bezkonfliktowy bardzo dobrze dbający o serwer i starannie podchodzący do sprawy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Sporo dlatego iż mam bardzo dużo wolnego czasu myślę ze tak od 5 do 7 godzin. Kontakt: nick na steam : blantos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 4 Maja 2013 #34104 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na neutral .. Widziałem Cię na serwerze tylko parę razy, po drugie aktywność na forum bardzo mała Pograj trochę z nami, popraw aktywność na forum a może zmienię zdanie Pozdrawiam BadBoy[THC] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34105 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na chwile obecną jestem na NIE. Powody: 1.Zaledwie 11h +/- na serwerze [wymagane minimum 30h] 2.Konto na forum: 6minut spędzone co oznacza-konto założone tylko do podania Aktywność do poprawy. Zacznij też korzystać z TS'a bo cię chyba jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Maja 2013 #34123 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Widziałem cię dosłownie 2 razy na serverze , na forum też w ogóle. Za wcześnie podanie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34133 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Top 1 na serwerze a nikt mnie nie widzial haha ogarnjcie sie dzieci dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34134 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Dzieci? Podejście iście adminowskie. Żartujesz sobie chyba. Kolego póki 30h nie będzie podania nie masz wręcz prawa pisać. Dograj troszkę czasu, daj się poznać i wtedy pomyśl o podaniu. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi