Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33749 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 nick admina: SiweK (Dr.Joint) |Kolbuszowa| Dostałem bana na 5 minut. Ale jeśli macie takich adminów to powodzenia. Jak można po 30 sekundach rundy, dać komuś bana i powód: ogarnij kampe. Proszę o ogarnięcie się gościa i nie robić sobie jaj. Podejrzewam, że zrobił to z płaczem, bo chwilę wcześniej go zabiłem. Tak czy inaczej, nie powinno to mieć miejsca, bo to jest przesada. I nie chodzi tu o czas bana, ale o powód... / Brak wzoru +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33761 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Czlowieku to byl juz koniec rundy bo zostalo was 3 w tt i mialem 2 skargi na twoje kampienie, a przypominam ze napisalem wczesniej "TT nie kampic". Nie dotarło to do Cb to musialem zareagować. To tyle z mojej strony. Dziekuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34465 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Skargę zamykam. Sądzę, że więcej dodać się nie da. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi