Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33608 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Lord_Hans Godzina, data zdarzenia: 1:20 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: gram sobie, wchodzi na serwa admin aquax, gramy sobie, a po jakiś 10minutach daje mi takiego bana, nie wiem czy on się obudził czy ktoś mu o mnie powiedział. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: aquax [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:385582408' [AMXBans] Twoje IP: '31.63.201.47' [AMXBans] ======================================= A ja aktywnego nie miałem, ponieważ ssy ładnie wstawiłem i dostałem Ub http://multi-head.pl/showthread.php?tid=6531 Chcę Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Maja 2013 #33609 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Sprawdzilem amxbansa i tam masz ponad 5 banow aktywnych wiec wiesz. Skoro dostales Ub do przepraszam za moj blad i daje ci UB, lecz musisz mnie zrozumiec ze nie wszystkie tematy zawsze widze a amxbans mnie zle naprowadzil.UB. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi