Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33568 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 JaPa?! Nick: JaPa?! Wiek: prawie 18:) Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: 4 lat Steam / NonSteam: niestety non Dlaczego TY .!: powiem tak gram często na dd2 i chcialbym adma ponieważ, nieraz sh aim lata przez 2 godziny i niema kto tego ogarnąc mysle żebym sie nadal, to że niemam steam nic nieznaczy.gram dzisiaj bardzo duzo i żadko kiedy jakis admin wszedl i my sle że niema co sie rozpisywać .....[/size][/font] KONTAKT OCZYWISCIE TS DD2 SKYPE GG PISAĆ I JaPa?! wbija na serwa : D gg 37138621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33569 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Trochę mało czasu na forum za to na serwerze sporo. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33584 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Przykro mi - Obowiązkowo aktywne konto steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 1 Maja 2013 #33606 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Doświadczenie typu "dobre" dużo mi nie mówi. Brakuje mi konkretnych argumentów. Następnie piszesz: (..)to że niemam steam nic nieznaczy. Najwidoczniej nie znasz kryteriów, które obowiązują aby dostać admina. Konto steam OBOWIĄZKOWE. gram dzisiaj bardzo duzo i żadko kiedy jakis admin wszedl i my sle że niema co sie rozpisywać ..... Troszkę nie rozumiem tej wypowiedzi. Używaj polskich znaków i poprawnej ortografii. Na tą chwilę jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33611 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362151 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi