Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33425 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 http://cskomandosi.pl/topic/9635-plugin-przepraszam/ Proponuje go dodać Pomoże on przy pracy adminom Wszystko co ważne jest tam napisane, więc ja się nie będę rozpisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33456 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 fajny ten plugin bekowy : P dla mnie fajny pomysl : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33527 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wszystko co zwiększy kulturę na serwerze jest na plus, a sam plugin ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33545 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Na serwerze gracze nie widzą jak admin pisze w say@ a sądzicie, że zauważy jak mu plugin wyświetli w say? Połowa ludzi będzie kickowana/banowana przez plugin. Uwierzcie mi, że jak ja wchodzę na serwer wyzwiska nagle znikają. Jeśli admini będą za to karać na serwerze przekleństwa nie będą się pojawiać. Moim zdaniem plugin zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33571 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Consecuente - jeżeli ktoś użyje przekleństwa to się wyświetla na środku ekranu po lewej stronie na zielono Grałem na takim serwerze i fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34551 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie chcę krytykować, ale ten plugin jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi