Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33301 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nick: psh Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Hmm nie będę się tutaj rozpisywał więc powiem krótko. Wchodzę na serwer nie ma adminów lata 1 aim drugi wh jeszcze sh brakuje ludzie zamiast grać to albo wychodzą odpalają się i grają albo wychodzą z serwera i szukają dalej moim zdaniem jak na tak dużą sieć serwer adminów jest za mało. Rzadko kiedy widzę admina wchodzi da dwa bany wychodzi ja rozumiem admin też człowiek i ma swoje sprawy składam to podanie bo od 3 dni dość oporowo gram u was na serwerze i jak widzę ten syf co się dzieje to aż mnie nosi chciałbym pomóc ogarnąć ten syf szczególnie tych cziterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo nie liczę tego ale bardzo dużo Kontakt: AmicumProba,ProbatumAma. <- STEAM 8691726 <- GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 30 Kwietnia 2013 #33399 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Spotykam Cię na serwerze bardzo często. Związku z tym jestem na Tak. Zgłaszasz ewidentnych cheaterów. Było by miło z Tobą porozmawiać na TeamSpeaku 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 1 Maja 2013 #33420 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ogarnięty nadaje się na admina jestem Na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33423 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Na tak. Widzę cię często na serwerze Widać, że jesteś ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33454 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 im wiecej ogarnietych osob tym lepiej na TAK ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33474 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aktywny na serwerze, napewno sobie poradzi jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33578 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 jestem na tak ogarnia koleszka dobrze gra duzo na serwie poradzi sobie. Musicie mu dac i tyle bo na dd2 admin wbija co 3 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33585 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jestem na tak widziałem Cię i wiem, że poradzisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33740 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na tak. Często widywany na serwerze i raczej bezkonfliktowy. Wbij do nas czasami na TS i wtedy bd spokojny ze dasz rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33741 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na TAK! Jest z rana albo wieczorem a wtedy najbardziej potrzebujemy adminow ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33755 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi