Kagi Napisano 9 Stycznia 2016 #381502 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nick: Kagi Wiek: 16,5 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem serwera Jailbreak i kiedyś na innej sieci,więc myśle,że podołam Znajomość AMXX ( W skali 1-10): 6,5 Staż w CS-ie:7 lat około Steam/NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Często widzę odpałów na serwerze kiedy nie ma adminów a jestem ja więc chciałbym pomóc innym adminom bo też nie zawsze każdy ma czas.Umiem AMXX więc z banowaniem/kickowaniem nie byłoby problemu.Godzinki może nie powalają,ale dużo osób potwierdzi,że jestem rozpoznawanym,lubianym raczej i aktywnym graczem,więc spokojnie nadrobie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6h Kontakt:Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Kagi/91.224.117.30:27050/ Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie,pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 9 Stycznia 2016 #381505 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jestem na tak +znam go dobry admin z jb +aktywny +steam +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 10 Stycznia 2016 #381545 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Edit"" Jestem na nie : -malo aktywny -nie grasz dlugo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 12 Stycznia 2016 #382063 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Jestem na NIE -Mało aktywny -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 12 Stycznia 2016 #382105 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Jestem na NIE pozwoliłem sobie wkleić w spoiler wycinek z twojego GT Raz grasz raz nie, więc dlaczego składasz podanie Twoja aktywność jest jakby to powiedzieć "w kratkę" Nadrób te godziny i złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Stycznia 2016 #382122 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Wszystko fajnie, tylko według mnie jesteś jak na razie za mało na serwerze. Jestem teraz na NIE, pograj więcej a na bank będę na tak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Stycznia 2016 #382470 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi