Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33251 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Data i godzina: 00:12 Nick admina/gracza, który zawinił: PSH Dowody: http://pokazywarka.pl/mihv1z/ Świadkowie: Cały serwer + admin Marianos który nic nie robił na moje prośby. Uzasadnienie: wchodzę sobie do gry patrzę a przy nicku mam (1)psh co się okazuje gra sobie jakiś ulow na moim nicku piszę do admina o to by kazął mu zmienić ten nick a on daje kicki jakimś dzieciom no proszę was. Chciał bym prosić o hasło na mój nick ponieważ nie życzę sobie by ktoś sobie go pożyczał dziękuję proszę o szybką rekację pozdrawiam psh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33268 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś się do mnie na steam/gg/PW o hasło na nick. Nie dziw się, że admin nie kazał zmienić nicku ponieważ może Cię nie znać. Ja też raptem pamiętam Cię z jednych ss`ów. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi